Vis nyhed - Velkommen til Vojens Karting Klub

 
  Vojens Karting Klub  
 
 
 
Navigation
 
Sponsorer
 
Nyhedsbrev
 
 
Nyheder
14-04-2020
Fortsat lukket for træning indtil den 10 maj

Hej alle sammen,
Det ser nu ud til at der er lys for enden af tunnel, men vi er stadigvæk nødt til at væbne os med tålmodighed lidt endnu.
Vi har indtil videre i bestyrelsen valgt at følge de retningslinjer som de relevante myndigheder har udstukket omkring vores sportsaktiviteter.
Dette betyder at vi har lukket for træning indtil den 10 maj.

Hvis de relevante myndigheder skulle ændre retning inden den 10 maj, vil i alle være de første til at få besked.

Bestyrelsen
Vojens Karting Klub.

NYHED FOR FORENINGER: DIF og DGI drøfter udendørsidrætter med ministerier

DIF og DGI har henover påsken været i kontakt med Kulturministeriet og Sundhedsministeriet om, hvordan man kan benytte de udendørs idrætsanlæg på en forsvarlig måde inden for de eksisterende regler i foreningsregi.

For DIF og DGI har det været vigtigt, at genåbningen af vores udendørsaktiviteter sker under kontrollerede former og følger de anvisninger, der kommer fra myndighederne. Dette af hensyn til vores medmennesker og fordi, at vi i idrætten skal tage et medansvar for, at vores genåbningsplan følger den generelle og gradvise genåbning af samfundet.

Da vores sektor er stor og omfangsrig, og en genåbning af vores udendørsidræt potentielt omhandler mange tusinde danskere på tværs af hele landet, vil der være behov for, at vi drøfter spørgsmålet om vores genåbningsplan inden for de eksisterende regler yderligere med myndighederne.

Derfor må vi desværre bede jer om at have tålmodighed lidt endnu. DIF og DGI arbejder videre med Kulturministeriet og Sundhedsministeriet og kommer med en udmelding, så snart det er muligt. Det betyder således, at vi indtil da fastholder vores anbefaling om at holde både indendørs og- udendørsidrætter lukket. 
 
 
Aktuel side: Vojens Karting Klub : Vis nyhed